Picture
Ройс не спира да прогресира в развитието си
Националният отбор на Германия е на път да си подсигури рано-рано класирането за Световното в Германия догодина.

Германците са отново сред фаворитите за титлата, като отборът им от млади и неопитни играчи е вече почти изграден от същите състезатели, но с далеч по-голям опит в сравнение с предното световно.
Отборът в момента се намира в група 'C' заедно с отборите на Швеция, Австрия, Ейре, Казахстан и Фариорски Острови, което още при жребия ги определи, като абсолютния фаворит за класиране на първо място.
През последната седмица момчетата на Йоаким Льов се изправиха на два пъти срещу отбора на Казахстан и записаха 6 точки с голова разлика от 7:1, като изненадващо голът, който допуснаха, дойде на родна земя.
Преди това отборът изигра първите си срещи с останалите отбори, като пропусна да спечели трите точки само срещу Швеция, което се превърна и в една от най-сензационните срещи през 2012, тъй като след резултат 4:0 в полза на Германия, шведите успяха да вкарат още 4 в рамките на 30 минути, за да си заслужат точката.
Преди това Германия бе допуснала едва 2 попадения, които не им попречиха да постигнат победи над Островите, Австрия и Ейре, срещу които те записаха успех с 6:1 и то като гост.
Сега за 'Бундес тима' остават още 4 срещи, от които две по две са гостуване и домакинство, като в мача с Австрия те може да са преминали квалификационния кръг, но това би се случило, само ако Швеция загуби срещу Фариорските Острови, което, да си признаем, изглежда невъзможно.
Така или иначе мач по-късно именно немците ще гостуват на същия отбор и практично погледнато, ще имат два официални мача, в които просто да проведат подготовката си за Бразилия и именно те ще имат правото да решат кой да продължи към баражите.
Битката за второто място е жестока, тъй като към момента цели 3 отбора са с по 8 точки, но предимството е в полза на шведите, които са с мач по-малко от Ейре и Австрия, а това значи, че предстоящите сблъсъци с тези два отбора ще са от огромно значение и нищо друго освен 6 точки не трябва да устройва Ибрахимович и компания.Leave a Reply.