Picture
Тактическата работа, която Хайнкес е свършил, бе брилянтна
Треньорът на Байерн Мюнхен - Юп Хайнкес, коментира след мача с Ювентус, че отборът му се е справил перфектно със задачите, които е получил преди срещата.

Байерн Мюнхен докосва полуфинала с едната си ръка, след като късно снощи успя да се поздрави с успех с два чисти гола пред своя публика над един от най-силните отбори в Европа в момента - Ювентус.
Треньорът на немците даде интервю след мача и ето какви са отзивите му:
"Подготовката ни беше много добра и много ясно си личеше планът ни на терена. Влизахме в единоборствата много рано и така успяхме да изкараме Пирло от играта. Отборът ми показа голяма увереност на моменти - раздаването по терена беше невероятно! Допада ми, че всеки в момента се опитва да ми казва кой точно да избера за състава, но мисля, че тези, които в крайна сметка избрах, си свършиха работата и планът ми сработи.
Доста внимателно съм проучил Ювентус и реших, че тактиката, която приложихме днес, бе успешна. Исках да ги притискаме постоянно, за да може Пирло да играе по-рядко с топката. Мисля, че е фантастичен успех, че записахме суха мрежа срещу италиански тим! И начинът, по който го направихме, ме впечатли!
На моменти станахме свидетели на футбол от наистина високо ниво. Контролирахме изцяло срещата. Вземайки предвид факта, че играехме срещу отбора, който ще спечели титлата в Италия, мисля че показахме много добра игра!"Leave a Reply.